By_PaTRoN Admin
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Nerden : Batman Aktiflik : Güç : Deneyim : Uyarı Çubuğu : Takım : Ruh Halim : Kişisel İleti : <marquee><b>Turkiye'nin her saniye Gelişen Forumu FRMTR</b></marquee> İfadeniz : Sanal Hayvanın : Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Amerika Macerası Paz Ara. 28, 2008 9:36 am | |
| 202 - Amerika Macerası
Temel, Dursun la vedalasip Amerika ya gitmis. Üzerinden yillar geçtikten sonra Dursun u da yanina davet etmis. Dursun gördüklerine çok sasirmis çünkü Temel in altinda son model bir limuzin, içinde yüzme havuzu bile var. Hemen Temel e sormusnasil böyle zengin oldugunu, Temel de : - Ben bir makine yaptim, bir dolar atiyosun içine senin fermuarini açiyor, çikartiyor, isettiriyor, sonra yikayip yerine koyup fermuari kapatiyor... Dursun acaip sasirmis, birkaç gün sonra ayrilmislar. Bir yil sonra Dursun Temel i davet etmis yanina, Temel ne görsün, kendisininkinin iki kati büyüklügünde bir limuzin, içerisinde ne ararsan var, Dursun kendisinden çok daha zengin olmus. Hemen sormus : - Nasil bu kadar zengin oldun sen? - Ben de bir makine yaptim, bir dolar atiyosun, fermuarini açiyor seni isettiriyor, yikiyor ve bir dolar daha atmadan birakmiyor... | |
|