MrsSaul Özel Üye
Mesaj Sayısı : 6 Aktiflik : Güç : Deneyim : Uyarı Çubuğu : Takım : Ruh Halim : Kişisel İleti : <marquee><b>Turkiye'nin her saniye Gelişen Forumu FRMTR</b></marquee> İfadeniz : Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Şiirlerimiz! Paz Ara. 28, 2008 10:01 am | |
| SENSİZ YAŞAMAK
Korkulu duslerle kalktım bır sabah Dudagımda okuldan kalma bır sarkı Anlımda delı bır agrı Icınde boguldugum bın bır soru kafamda
Otobuse bıletı olmayan bır yolcu gıbı bınıyorum Insanların cam kırıkları gıbı yuzlerı kesık Yureklerı daglı Gozlerı yumul yumul Iskence gelır onlara gulumsemek
Alısılmıs ugultusuyla hep aynı gurultu Ayrılıgın es anlamında otobus durakları Kosup gelse o dar sokaklardan bır kadın Onu bır sevgı kucaklıgına bogsam
Durdurabılseydım ıcımdekı bu yanlızlıgı Demır atsaydım sevgılere Aglamayı ogrendıgım gıbı Ansızın gırebılseydım fırar eden duslerle gece
Gozlerım bır yol cızer otobus kaltugunda Boynum egık kalbım bır buz gıbı dagınık Ve yuzumun butun masumıyetıyle Hep senı ıslerım gun boyunca yaban ellerde gulum
ASK-I ÖLDÜRMELİYİM
Korkulu duslerle kalktım bır sabah Dudagımda okuldan kalma bır sarkı Anlımda delı bır agrı Icınde boguldugum bın bır soru kafamda
Otobuse bıletı olmayan bır yolcu gıbı bınıyorum Insanların cam kırıkları gıbı yuzlerı kesık Yureklerı daglı Gozlerı yumul yumul Iskence gelır onlara gulumsemek
Alısılmıs ugultusuyla hep aynı gurultu Ayrılıgın es anlamında otobus durakları Kosup gelse o dar sokaklardan bır kadın Onu bır sevgı kucaklıgına bogsam
Durdurabılseydım ıcımdekı bu yanlızlıgı Demır atsaydım sevgılere Aglamayı ogrendıgım gıbı Ansızın gırebılseydım fırar eden duslerle gece
Gozlerım bır yol cızer otobus kaltugunda Boynum egık kalbım bır buz gıbı dagınık Ve yuzumun butun masumıyetıyle Hep senı ıslerım gun boyunca yaban ellerde gulum
ASK BİR TİYATRO Aşk bir tiyatro dediler. Herkese bir rol verdiler. En zoru bana nasipmiş. Önce sev sonra unut dediler. Bense rolümü oynayamadım. Sevdim unutamadım. Mahkemeye vereceyim. Hırsızdır diyeceyim. Tazminat olarak kalbini isteyeceğim......
SENSİZ OLMUYOR
S ensiz yapayalnız bir sahilde yürüyorum E limi bağrıma koymuş,seni anıyorum N asıl,ne zaman, nerede ,derken hergün S enin için kahroluyorum İ smini anıyor , seni düşünüyorum Z annettiğim kadar kolay olmayacak Ol mayacak senli benli günlerimiz L anet olsun sensiz geçen günlerime M alesef yaşıyorum sensiz olan bu hayatı U muyorum ve hayal eiyorum Y alnız kalmaktan korkuyor O olmazsan olnaz diyorum ve barii R üyalarımda göreyim seni aşkım..
Özür Dilerim Bilseydim zaten hayal kurmazdım Özür dilerim umutlandığım için.. Bilseydim seni arayipda sormazdım Özür dilerim..sana yandığım için..
Yok olan yürekte aşk bekledimse Kaybolan gönüle umut ekledimse Sen kovduğunda ben gitmedimse Özür dilerim..seni istediğim için..
Zaten hep dertli acı dolu kaderim Beklemek üzülmek benim kederim Elbet bir gün bende pes ederim Özür dilerim..seni özlediğim için..
Aradığını gönlümde bulamadınsa Şönen ateşini eğer yakamadımsa Yada sen sevdamda kusur buldunsa Özür dilerim..seni üzdüğüm için..
Demekki inancımız yetmedi aşka Ben başkayım sana yaklaşan başka Seni ölümüne sevmeseydim keşke Özür dilerim seni böyle sevdiğim için..
GÜLÜM SENSİZLİK ÖLÜMSE HASRETİN ZULÜM ELBET KAVUŞURUZ BEKLE BE GÜLÜM TEK SANA AİTTİR ŞU KANAYAN GÖNLÜM BEN YOLUMU ÇOKTAN ÇİZDİM YA SEN YADA ÖLÜM
Dön Birtanem SENSİZ YAPAMIYORUM SEVGLİM,ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOR SENSİZ BİR GÜN DAHİİ GEÇİREMİYORUM KAHROLUYORUM AŞKINDAN,KALBİME SÖZ GEÇİREMİYORUM TUTUNAMIYORUM SENSİZ OLAN BU HAYATA YAPAMIYORUM.. NE OLUR BİRTANEM DÖN GEL ARTIK...!!!
KALBİN ELLERİN ELLERİMDE GÖZLERİN GÖZLERİMDE KALBİNİN ANAHTARI BENDE OLSUN SENSİZ GEÇEN GÜNÜM BANA HARAM OLSUN...!!!! | |
|
FuRKaN Admin
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 29 Nerden : KaYSeRi Aktiflik : Güç : Deneyim : Uyarı Çubuğu : Takım : Ruh Halim : Kişisel İleti : Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Şiirlerimiz! Paz Ara. 28, 2008 10:09 am | |
| | |
|
MrsSaul Özel Üye
Mesaj Sayısı : 6 Aktiflik : Güç : Deneyim : Uyarı Çubuğu : Takım : Ruh Halim : Kişisel İleti : <marquee><b>Turkiye'nin her saniye Gelişen Forumu FRMTR</b></marquee> İfadeniz : Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Şiirlerimiz! Paz Ara. 28, 2008 10:18 am | |
| ÖNEMLİ DEĞİL=) | |
|
By_PaTRoN Admin
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Nerden : Batman Aktiflik : Güç : Deneyim : Uyarı Çubuğu : Takım : Ruh Halim : Kişisel İleti : <marquee><b>Turkiye'nin her saniye Gelişen Forumu FRMTR</b></marquee> İfadeniz : Sanal Hayvanın : Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Şiirlerimiz! Paz Ara. 28, 2008 11:15 am | |
| | |
|
MrsSaul Özel Üye
| Konu: Geri: Şiirlerimiz! Paz Ara. 28, 2008 4:35 pm | |
| | |
|
By_PaTRoN Admin
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Nerden : Batman Aktiflik : Güç : Deneyim : Uyarı Çubuğu : Takım : Ruh Halim : Kişisel İleti : <marquee><b>Turkiye'nin her saniye Gelişen Forumu FRMTR</b></marquee> İfadeniz : Sanal Hayvanın : Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Şiirlerimiz! Paz Ara. 28, 2008 4:41 pm | |
| Rica Kanqi | |
|
FuRKaN Admin
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 29 Nerden : KaYSeRi Aktiflik : Güç : Deneyim : Uyarı Çubuğu : Takım : Ruh Halim : Kişisel İleti : Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Şiirlerimiz! Paz Ara. 28, 2008 5:25 pm | |
| | |
|
By_PaTRoN Admin
| Konu: Geri: Şiirlerimiz! Paz Ara. 28, 2008 5:44 pm | |
| ßen eqLemedim qi nie ßana diOn Mrs Knkya Dicen | |
|
MrsSaul Özel Üye
| Konu: Geri: Şiirlerimiz! C.tesi Ocak 03, 2009 11:13 pm | |
| | |
|